JazzRoom Breda
Beleef het

Deze oude azijnfabriek maakte tot eind jaren 90 deel uit van de groente- en fruitconservenfabriek Klavers Jansen. Met name de binnenzijde van het gebouw heeft vanwege de oude functie een bijzondere industriële look and feel. Voldoende reden voor de JazzRoom Breda om de oude fabriek te renoveren en om te toveren tot een bruisend jazzcafé.

Jazzroombreda.nl
Kenmerken
  • Behoud historisch pand
  • Omvangrijke renovatie
  • Internationaal jazzpodium
Breda's jazzcafé

De Azijnfabriek wordt gerenoveerd en getransformeerd tot een uniek en excentriek jazzcafé. Een plek waar hoogwaardige muziek kan worden gemaakt en beluisterd en een plek die aansluit bij het bestaande cultuurcluster waar podiumkunsten en live-art centraal staan.

De buitenzijde van de azijnfabriek krijgt een volledig vernieuwd jasje. Dit zorgt niet alleen voor een spraakmakend aanzicht, maar ook voor de benodigde geluidsisolatie.

Muzikaal middelpunt

De binnenzijde van historische gebouw blijft intact. Het sprekende metselwerk en de karakteristieke betonnen elementen geven het jazzcafé een sfeervol karakter.

Gezien de ligging naast woongebouw De Blikvanger wordt de transformatie van de Azijnfabriek buitengewoon zorgvuldig en gedetailleerd uitgevoerd. De JazzRoom is niet alleen voor de bezoekers, maar ook voor de toekomstige bewoners een fantastische aanvulling op de nieuwe stadwijk.

No items found.
Blijf op de hoogte
Wil jij niets missen over de nieuwste ontwikkelingen van KlaversJansen? Schrijf je dan in en blijf vanaf nu op de hoogte. Lees hier onze privacyverklaring.
Ik ben geïnteresseerd in…
Bedankt voor je inschrijving! Je ontvangt een inschrijfbevestiging (niet ontvangen? Check je spam folder).
Oeps! Er ging iets fout, probeer het (later) opnieuw.

Contact
Rat Verleghstraat 116
4815 PT Breda
info@klaversjansenbreda.nl

Privacyverklaring

Consortium Spoorzone Breda
Woningcorporatie Alwel
Winters bouw & ontwikkeling

Partners
HPO Vastgoed
Grosfeld Bekkers van der Velde Architecten
Bureau Fraai

created by Bigbooom