Laatste nieuws

De website is live!
24 maart 2023
KlaversJansen is live! De voormalige locatie van de fruit- en groenteconserveringsfabriek Klavers Jansen krijgt een nieuwe, moderne invulling met een levendig woonklimaat. Waar we bestaande culturele voorzieningen versterken en bestendigen. Vanaf nu kun jij ontdekken wat KlaversJansen straks te bieden heeft op het gebied van wonen, werken en culturele identiteit.
Lees meer
Herontwikkeling KlaversJansen bereikt weer een nieuwe mijlpaal
2 maart 2023
De herontwikkeling van het KlaversJansen-terrein in Breda komt steeds dichterbij. Het Consortium Spoorzone Breda (een samenwerking tussen Winters bouw & ontwikkeling en woningcorporatie Alwel) heeft begin 2023 weer nieuwe, belangrijke stappen in het ontwikkelproces kunnen zetten.
Lees meer
Sloopwerkzaamheden
19 april 2022
De afgelopen maanden is het KlaversJansen-terrein flink onder handen genomen. De gemeente is medio zomer 2022 gestart met het slopen van een deel van de bestaande, vaak vervallen bebouwing op het oude bedrijventerrein. De sloop en de grondsaneringen zijn inmiddels zo goed als afgerond.
Lees meer
Blijf op de hoogte
Wil jij niets missen over de nieuwste ontwikkelingen van KlaversJansen? Schrijf je dan in en blijf vanaf nu op de hoogte. Lees hier onze privacyverklaring.
Ik ben geïnteresseerd in…
Bedankt voor je inschrijving! Je ontvangt een inschrijfbevestiging (niet ontvangen? Check je spam folder).
Oeps! Er ging iets fout, probeer het (later) opnieuw.

Contact
Rat Verleghstraat 116
4815 PT Breda
info@klaversjansenbreda.nl

Privacyverklaring

Consortium Spoorzone Breda
Woningcorporatie Alwel
Winters bouw & ontwikkeling

Partners
HPO Vastgoed
Grosfeld Bekkers van der Velde Architecten
Bureau Fraai

created by Bigbooom