De website is live!
24 maart 2023
KlaversJansen is live! De voormalige locatie van de fruit- en groenteconserveringsfabriek Klavers Jansen krijgt een nieuwe, moderne invulling met een levendig woonklimaat. Waar we bestaande culturele voorzieningen versterken en bestendigen. Vanaf nu kun jij ontdekken wat KlaversJansen straks te bieden heeft op het gebied van wonen, werken en culturele identiteit.

Bewoners. Makers. Publiek.

Diverse culturele organisaties hebben de afgelopen jaren een thuis gevonden op het KlaversJansen-terrein. Deze culturele voorzieningen hebben hun waarde en betekenis meer dan bewezen, waardoor een waar cultuurcluster is ontstaan. Samen met deze partijen is een gebiedsidentiteit voor KlaversJansen opgesteld. KlaversJansen wordt een plek voor Bewoners, Makers en Publiek. Waar het gebied de afgelopen jaren met name is ingezet voor en door makers van cultuur, muziek, kunst en theater, wordt KlaversJansen nu deels getransformeerd tot een excentrieke stadswijk waar ook bewoners kunnen genieten van cultuur en levendigheid.

Ontdek. Ontpop. Ontmoet.

Ontdek wonen in een nieuwe, moderne stadswijk met diverse culturele functies om iedere hoek. In KlaversJansen kun je wonen in een centraal gelegen stukje stad dat prikkelt om ontdekt te worden. Ontdek het ruime aanbod aan woningen in het sociale en middensegment, met hoge duurzaamheidsnormen én een unieke inspirerende omgeving. Lees meer op de aanbodpagina.

Ontpop jezelf tot je bruisende ik. Naast wonen kun je in KlaversJansen namelijk ook gebruik maken van diverse culturele en artistieke trekpleisters. Er is nooit gebrek aan inspiratie om je talenten te ontplooien.

Ontmoet elkaar. Geniet van de gezellige beleving in dit dynamische gebied. Ontmoet je buren in het nieuwe stadspark, je vrienden in de nieuwe JazzRoom of medetoeschouwers in het theater Podium Bloos. Samen met elkaar is er sprake van levendigheid in een gemoedelijke vorm.

Houd de website in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en de verhuur- en verkoopprocedure rondom KlaversJansen!

Meer nieuws
Blijf op de hoogte
Wil jij niets missen over de nieuwste ontwikkelingen van KlaversJansen? Schrijf je dan in en blijf vanaf nu op de hoogte. Lees hier onze privacyverklaring.
Ik ben geïnteresseerd in…
Bedankt voor je inschrijving! Je ontvangt een inschrijfbevestiging (niet ontvangen? Check je spam folder).
Oeps! Er ging iets fout, probeer het (later) opnieuw.

Contact
Rat Verleghstraat 116
4815 PT Breda
info@klaversjansenbreda.nl

Privacyverklaring

Consortium Spoorzone Breda
Woningcorporatie Alwel
Winters bouw & ontwikkeling

Partners
HPO Vastgoed
Grosfeld Bekkers van der Velde Architecten
Bureau Fraai

created by Bigbooom