Sloopwerkzaamheden
19 april 2022
De afgelopen maanden is het KlaversJansen-terrein flink onder handen genomen. De gemeente is medio zomer 2022 gestart met het slopen van een deel van de bestaande, vaak vervallen bebouwing op het oude bedrijventerrein. De sloop en de grondsaneringen zijn inmiddels zo goed als afgerond.

Door de sloop maken we ruimte voor de bouw van 165 appartementen en diverse culturele en maatschappelijke ruimtes. De nieuwbouw sluit aan bij de culturele identiteit die de afgelopen jaren in het gebied is gevormd door onder meer Podium Bloos, De Stokvishallen en Electron. Met de nieuwbouw gaat het gebied een nieuwe fase in, waarbij de start wordt gemaakt voor een nieuwe stadswijk met waardering voor en verbondenheid met het verleden en de huidige kernwaarden van het gebied.

Lang niet alle panden moeten plaats maken voor nieuwbouw. Zo wordt de historische Azijnfabriek van een nieuwe invulling voorzien. Benieuwd wat hier gaat gebeuren? Dit lees je hier.

Meer nieuws
Blijf op de hoogte
Wil jij niets missen over de nieuwste ontwikkelingen van KlaversJansen? Schrijf je dan in en blijf vanaf nu op de hoogte. Lees hier onze privacyverklaring.
Ik ben geïnteresseerd in…
Bedankt voor je inschrijving! Je ontvangt een inschrijfbevestiging (niet ontvangen? Check je spam folder).
Oeps! Er ging iets fout, probeer het (later) opnieuw.

Contact
Rat Verleghstraat 116
4815 PT Breda
info@klaversjansenbreda.nl

Privacyverklaring

Consortium Spoorzone Breda
Woningcorporatie Alwel
Winters bouw & ontwikkeling

Partners
HPO Vastgoed
Grosfeld Bekkers van der Velde Architecten
Bureau Fraai

created by Bigbooom