Interactieve vogelvlucht

Ontdek het aanbod

KlaversJansen wordt een levendige stadswijk waar je kunt wonen, werken en genieten. Het is een plek voor bewoners, creatieve makers én publiek. Er is voor elk wat wils met in totaal 165 (sociale)huur- en koopappartementen. De contrastrijke architectuur, grenzend aan een groen stadspark in het verlengde van de Belcrumhaven, vormt de basis voor het creëren van een aangenaam en levendig woon-, werk- en verblijfsgebied.

Herontwikkeling Cultuurcluster

Interactieve vogelvlucht

Bereikbaarheid

KlaversJansen is gemakkelijk met de auto te bereiken vanaf de A16 en A27 via de Noordelijke Rondweg van Breda. Parkeren kan in een ondergrondse parkeervoorziening in het gebied en/of op enkele minuten loop- of fietsafstand in een voordelige gemeentelijke parkeervoorziening. Geen behoefte aan een auto? Binnen enkele minuten lopen of fietsen ben je op het Centraal Station van Breda. Via dit internationale OV-knooppunt reis je vlot richting de Randstad en andere grote steden in Nederland en in het buitenland. Ook de Bredase binnenstad ligt om de hoek. Toch een keer behoefte aan een auto? Maak dan gebruik van een van de voordelige deelauto's.

Duurzaamheid

De gebouwen van KlaversJansen worden volgens hoge duurzaamheidsnormen gerealiseerd. Ze zijn uitgerust met moderne energiesystemen, zonnepanelen en hoogwaardige isolatie. Zo houden we de energielasten laag en het wooncomfort hoog. Met het toepassen van groene daken en zelfs groene gevels zijn natuur en klimaat een belangrijk onderdeel van de gebouwontwerpen.

Als toekomstige bewoner draag je bij aan een duurzame toekomst voor meerdere generaties. Daarnaast geniet je van een comfortabelere en gezondere leefomgeving.

Ontdek wonen

In KlaversJansen woon je in een centraal gelegen stukje stad dat prikkelt om ontdekt te worden. De combinatie van vastgoed, erfgoed en cultuurgoed maakt het tot een dynamische plek waar je stedelijk kunt wonen, maar waar je ook al jouw talenten kunt ontplooien of die van anderen kunt bewonderen. Het woonprogramma bestaat uit 101 huur- en koopappartementen in het middensegment, 54 sociale huurappartementen en 10 vrijesectorwoningen. Meer informatie vind je op onze aanbodpagina.

Ontpop jezelf

In de nieuwbouw is niet alleen ruimte voor woningen. In de plinten wordt plaats gecreëerd voor culturele en maatschappelijke functies. Ook wordt de oude azijnfabriek getransformeerd tot een bruisende horecagelegenheid. Met kleinschalige ateliers, creatieve werkplekken en culturele trekpleisters is er in KlaversJansen nooit gebrek aan inspiratie om je heen.

Ontmoet elkaar

In het nieuwe KlaversJansen ontmoet je elkaar en geniet je van een inspirerende omgeving. Van theatervoorstellingen tot exposities en van jazzoptredens tot creatieve evenementen. Bewoners, makers én publiek zorgen samen voor levendigheid in een spraakmakende vorm. En zo is er voor iedereen iets te beleven!

Blijf op de hoogte
Wil jij niets missen over de nieuwste ontwikkelingen van KlaversJansen? Schrijf je dan in en blijf vanaf nu op de hoogte. Lees hier onze privacyverklaring.
Ik ben geïnteresseerd in…
Bedankt voor je inschrijving! Je ontvangt een inschrijfbevestiging (niet ontvangen? Check je spam folder).
Oeps! Er ging iets fout, probeer het (later) opnieuw.

Contact
Rat Verleghstraat 116
4815 PT Breda
info@klaversjansenbreda.nl

Privacyverklaring

Consortium Spoorzone Breda
Woningcorporatie Alwel
Winters bouw & ontwikkeling

Partners
HPO Vastgoed
Grosfeld Bekkers van der Velde Architecten
Bureau Fraai

created by Bigbooom